Pagini Meniu Navigare

"Viata este ceea ce se poate face: sanatate si boala sunt numai două forme de acest efort sa traiasca ... Care este foarte de viata" Andre JUDET-SPONVILLE

Din cartile din diabet şi de venituri pentru diabetici

Des livres sur le diabète et des recettes pour diabétiques
Les livres sur le diabète et des recettes pour les enfants diabétiques

Cărţile din diabet şi reţete pentru copii meniu pentru diabetici

Din cartile din diabet şi de venituri pentru diabetici

O carte de citit…

Diabet la copiii si adolescentii

Le diabète chez l'enfant et l'adolescent

Diabet la copiii si adolescentii

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

În această carte, veţi găsi noi cunostinte de diabet la copii şi adolescenţi, cât mai mult din punctul de vedere privind asistenţa medicală de la un punct de vedere psihologic şi social.

Cartea merita desi este in miinile parintilor de copii cu diabet, precum si pentru adolescentii care sufera zilnic de diabet.

Diabet este printre bolile cronice cele mai frecvente la copii şi adolescenţi. Această carte acceptă să ajute întreaga familie să administreze mai bine şi mai eficient aceasta boala cronica si indivizii aparţinând…

 O carte de citit…

Cele mai bune deserturi pentru diabetici

Les meilleurs desserts pour diabétiques

Cele mai bune deserturi pentru diabetici

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

Veţi găsi în această carte, informaţii complete asupra valorii nutritive a fiecare desert liste în această carte, precum şi referitoare la posibile schimburi cu alte porţiuni. Veţi afla şi mai multe despre diferitele tipuri de diabet şi diferite recomandări profesioniste despre metodele de gestionarea şi controlul bolii.

Biografie a autorului

Barbara Selley este cunoscut a fi un dietician culinare graduate şi profesoara.

O carte de citit…

Cele mai bune reţete pentru diabetici

Les meilleures recettes pour diabétiques

Cele mai bune reţete pentru diabetici

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

În explorarea aceasta superba carte, veţi descoperi 100 reţete delicioase scremuta de un renumit bucătar sindromul X, o stare care poate duce la diabet.

De diferite reţete prezentate în această carte au fost revizuite de un dietician specializate înregistrate in diabet - şi aceasta este ceea ce dă credibilitate la carte -, este de venituri care nu este imun la tentaţii de cei care impart…

Veţi găsi de asemenea o explicaţie a simptome de diabet şi de factori interni şi externi care pot influenţa; mai mult de 100 somptuoase reţete uşor de gătiţi până o …

Biografie a autorului

Antony'S Worrall Thompson este un mare lider cunoscut care are in palmares mai multe programe de televiziune, a fost decorat cu mai multe titluri importante in arta de a găti. Azmina Govindji, B. Sc., RD, pentru a împărtăşi experienţa sa de consultant în nutriţie şi dietician de formare, este foarte solicitat si a fost activ implicat în organizaţii şi asociaţii pe de diabet in Marea Britanie.

 130 Reţete pentru diabetici

130 recettes pour diabétiques

130 Reţete pentru diabetici

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

În această frumoasă muncă veţi descoperi cheile pentru alimente echilibrului pentru diabetici sub rezerva, variante multiple referitoare la alimente în funcţie de indicele lor glycaemic şi multe varietăţi de echivalente de mâncăruri preparate…

Biografia de Autorul

Caroli Fouquet-Martineau este un specialist în dietetică; în serviciul diabetology a Rangueil spital în Toulouse. Este de mult timp au colaborat cu Pr Gerard Slama la Hotel Dieu din Paris.
Pioniiai soclului a lui cont pentru a şterge a numeroase carti pe dieta, nutritie si sanatate, al cărui Regim ars de grăsimi şi subţire în jos în feminin..

60 De Minute de coaching pe diabet

Descrierea produsului Coaching diabet

Prezentarea Diabaide

Dacă copilul dvs. suferă de un tip 1 diabet. Această carte vă va ajuta să:
  • - Cum să accepte de diabet la copil,
  • - Aflaţi cum să îmbunătăţiţi calitatea vieţii un meniu pentru diabetici subiect şi de a dezvolta o bază de cunoştinţe adecvate de tratare cu o auto-supravegheri sporite a bolii,
  • - Au mai multe autonomie si o libertate mai mare în gestionarea de diabet,
  • - Ai dezvaluit mai multe trucuri pe venituri si pe modul de alimentare de mai bine?
  • - O instruire pe cum sa evite efectele secundare de diabet: hypoglycaemia, hyperglycaemia şi cardio-vascular probleme,
  • - Indraznesc sa pentru a programa deplasare, chiar îndepărtat, dacă copilul dvs. este atins de diabet,
  • - Ai carte de asemenea secretele de sport şi practica unei activitati fizice.


O carte de citit…

Gourmet de meniu pentru diabetici

Le gourmet diabétique

Gourmet de meniu pentru diabetici

Descrierea produsului

De meniu pentru diabetici gourmet este un ghid eficient, este direcţionat mai multe persoane care vrea sa piarda greutate şi pentru persoanele cu diabet. O carte care se concentreaza pe un sănătos, alimentaţia echilibrată şi o calitate a vieţii care îmbină rigoarea şi deliciile gastronomica.

"Gourmet meniu pentru diabetici" a fost pregătită sub atenta de Dr. Valerie Gouze, specialist in diabetology şi tratarea medic care după cum urmează medical Yves Saint Jean.


O carte de citit

 Bucate pentru diabetici

Livre de cuisine pour diabétiques

Bucate pentru diabetici

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

Arta culinară şi diabet sunt cele două ecuaţii din greu pentru a rezolva pentru parintii din meniu pentru diabetici copiii… Din fericire, o carte de preparare pentru diabetici are doar pentru a rezolva această problemă dificilă, un ghid plin de informaţii şi un lot de gastronomica trucuri!

Veti descoperi de reţete pe micul dejun, feluri de rezistenţă, deserturi, gustări şi pentru iubitorii de patiserie, uşor de reţete pentru a pregăti şi serbarea de întreaga familie.

O carte de citit

Noastre cele mai bune reţete pentru o mai buna viata cu diabet

Nos meilleures recettes pour mieux vivre avec le diabète

Noastre cele mai bune reţete pentru o mai buna viata cu diabet

Descrierea produsului

Prezentarea Diabaide

O carte care te-ai dezvaluit mai mult de 250 reţete adaptate la nevoile de subiecte cu risc sau diabet. Informaţii nutriţionale Detaliate reţete completă în perfectă concordanţă cu noile metode de planificare de faina de diabet Asociatiei Canadiene.

Prezentarea de venituri aliat precum şi o multitudine de varietate de produse în culori şi arome care sunt de mare plăcere de subiecte cu diabet. Pentru a face un echilibru perfect între plăcere şi sănătate!

Dacă vă plăcea acest articol, EU vă cer să lăsaţi un comentariu. Vă mulţumim!

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Puteţi să folosiţi aceste taguri si atribute HTML :

Acest site utilizează KeywordLuv. Introduceţi YourName @ YourKeywords în câmpul de Nume să profite.

Legăturile din comentarii poate fi eliberată de nofollow.

Canonical URL de SEO Nu Duplicat Plugin-ul WordPress

Informaţii pentru a citi!
Real Time Analytics