Căutare pe acest blog:

Încărcare ...

Duminica, 27 mai, 2012

Pentru 05-23 -2012-Pataz-2500 informale minerii merg în şomaj


Libertatea: două mii cinci sute minerii informale merge la somaj

Imagen referencial. Foto: La Industria
Referen Imagine. Foto: Industria
1
Ele isi afirma ca incearca sa saboteze procesul dvs. checkout.
Aproximativ două mii cinci sute artizanal minerilor în provincia Pataz, în libertatea, astăzi initiat o greva, constatand ca o companie minieră a distrus doi arbori să saboteze procesul lor checkout.
Consilierul juridic al Federatiei de artizanal mineri, Adolfo Velarde, spuse ca trecutul 13 mai fost dinamitata aceste cofraj deja ca , societatea miniera, care, dacă este formal, vrea un capăt la concurenta directa care pot afecta interesele lor.
Reclamanţii se aşteaptă obliga autoritatile sa hranim de reparaţie a pagubelor şi ca acestea să fie permis sa continue procesul de vedere printr-un bun pin de dialog.

Există 1 Comentariu
23 MAI 2012 | 17 ore
Protacio et al. , Scrie:
Lupta pentru drepturile dumneavoastră dacă în afara ca Mineradora expulsalos din tara straina este suficient pentru a fi explorate şi maltratate poporul nostru cu suport de corupti la sfârşitul resursele noastre sunt nu este corupt

Citat din republica:

Http: //www.larepublica.pe/ 23-05 -2012/la-libertad-dos-mil-quinientos-mineros-informales-se-van-al-paro


Simbata, 26 mai, 2012

RETINEREA PRIETENE HECTOR MALACARA în Tlaxcala.


RETINEREA PRIETENE HECTOR MALACARA în Tlaxcala.

Compañeros şi compañeras.
Am scris pentru tine care solicită solidaritate şi asistenţă din ziua de miercuri 16 mai la 14ore au fost prezentate biroului Consiliului Naţional şi Urban Taran A. C. situat în Avenida Juarez Nr. 1 în interiorul 2 de la Köln centrul orasului de Tlaxcala aproximativ cincisprezece persoane, (unele dintre ele armate) au fost identificate verbal (fără prezentarea orice identificare) ca agenti de PGR şi au fost transportate de vigoare şi având ca obiectiv (gripare la o suta de companion o armă) de companion HECTOR MANUEL PERALES MALACARA companion aderente la a şasea Declaraţie din jungla Lacandon şi la alte campanii şi integral de CNUC. În această arestare, acele subiecte care au amenintat cu arestarea companion de lumina Rivera Martinez care au asistat la incident mai sus instructajele provin si de cauza pentru care aceste persoane pentru ca actul lor de acestea au raspuns ca era împiedice actul de justitie si ca este o sarcină de la verga , deoarece acestea ar putea face cu ea ce ar fi vrut.
Ulterior acestei, subiectele au fost aduse la partener si au crescut in vigoare la un vehicul care nu a putut fi identificat.
Ceea ce cerem de la voi bateţi, să difuzeze această agresiune şi cererii imediate de prezentare a companion , precum şi în cazul PGR care transforma ordinea, care această unitate se clarifice statutul lor juridic sau eliberarea în caz ca nu este justificata teama. Agentiile independente de aparare a drepturilor omului, am cererea dvs. intervenţie, acompaniament si denuntarea faptele prezentate în acest document.
CAMPANIA DE ALTE Tlaxcala.
CONSILIULUI NATIONAL URBAN AGRICULTOR ŞI A. C.

Miercuri, 23 mai, 2012

DE ALZHEIMER LORDUL PETER ARMANCANQUI
DE ALZHEIMER LORDUL PETER ARMANCANQUI
Cei care au luptat toata viata lui, se păstrează întotdeauna neschimbată a orizontului in lupta, dar sunt unele care fata de aparatele de martie a ani şi rămânând aproape de moartea ei cred ca este greseala relevante în cursul la va duce prin forta acesteia prin alt curs sa creada ca cu care poate fi amintit. Este cazul Mr Armancanqui, unul din fondatorii linistesti de upfr, dar că astăzi, aceste înălţimi diametral opuse este greşită eforturile lor intr-un guvern care le numim pro sau fascist corporatist şi. Aceasta este ideea ca este fiind reflectate în declaraţia sa din mai din acest an.

Prima sa alin. (mentioneaza de un avans de promisiunile electorale pentru îndeplinirea de o schimbare, problema este de fantezie ca Domnul traieste Armancanqui. Pe profit ca transnationale de miniere nu au făcut mai mult pentru el induce o dată mai mult, deoarece acesta nu a văzut mediu pasiv care ne va trebui sa le plateasca pentru sute de ani comunităţilor noastre au suferit cu consecinte fatale pentru economia, care s-ar putea să nu ştie Domnul Armancanqui ca de demontare de fiecare gram de aur poate fi mai mult decât 49 tone de deseuri toxice, şi aceasta de umplere în teritoriul nostru, dacă nu-i vezi, este pentru ca probabil ai numai in Lima şi de exemplu nu a venit la terenul din Vallejo pentru ca ochii lor va dati seama ce rau este, pentru ca aceste zone nu ametiti vom putea Pentru a utiliza nu se stie cite sute de ani, deoarece inainte sa ne imputerniceasca-le de sute ani poate pentru ele pot fi utilizate în agricultură. De asemenea, vorbim o înainte cu consultarea prealabilă, VĂ pot spune că este un înşelat baieti deoarece poate fi pasat nici mai putin pentru a-l şterge Rondas campesinas si taranul comunităţilor şi sunt recunoscute numai ca comunitatilor indigene şi originare din zona Paritins şi care au un scop, pentru ca Amazon comunitatilor sunt cele mai înapoi politic comunităţilor şi pot fi manipulate politic prin mari ong-uri care investesc în aceste comunităţi de depunere pentru imperialiste de lalea. Atata timp cat ele sunt înapoi politic va fi iarba de pe interferenţe de organizatiile neguvernamentale, care sunt vechi de bord de imperialism de hac redutabilei popoarele de pe tot globul. Pentru că nu dau nimic ca nu este pentru a schimba ceva. Au acelasi exemplu când ajunseră în teren a căpeteniei Caonabo, unde cu podoabe au incercat sa cumpere acest spus bravo fiul popoarele native care vinde scump cu viata pentru libertatea de popoarele noastre.

Ce nu intelegem este ca o bronzare sindicalist ajuns acest declarând că politicile de ajutor sunt cele care conduc la progres, nu ştim dacă sunteţi în pragul de a-si pierde un motiv sau poate ca am spus in titlu aceasta are loc o schimbare din cauza acestei boli. Prin urmare nu concepem ca si acest declarând că există o nouă politică în minerit de la multinationale cu nume sonor precum şi Administraţie al Barrick Yanacocha care utilizează cantităţi uriaşe de cianura si mercur pentru a obţine un gram de aur in care aveti de gand cu o zbuciumată şi patruzeci şi nouă tone de masă, care din nou este eriazas aceste soluri în u8-ne câteva secole şi că mai multe procese sunt necesare pentru a le face utile şi, de asemenea, pentru care aveţi nevoie mii de milioane de dolari pentru a recupera aceste terenuri contaminate, atunci unde este progresul pentru popoarele noastre, dacă nu ca de un tur de la oameni din Santiago de Chuco şi Angasmarka în teren a Vallejo pentru a vedea de falsitate din Afirmatiile lor. La data, nici una din companii miniere a respectat ecologie, deoarece în lume şi în ţările lor de origine este interzisă exploatarea miniera cu cianura si mercur, totuşi nu în teritoriul nostru. De aici deja de devreme disparut a micro florei şi faunei noastre de râuri, nu stiu de ce, pentru ca acestea sunt colluding cu multinationale de corporatii si am lasat neprotejat toate autorităţile în aceste probleme, mai degraba au cumparat tacerea de liderii lor sa fie comparsas, sunt lucrurile care Mr Armancanqui şi nici nu mai spun despre apărarea de doña Patricia Camere fostul preşedinte al consiliului national al educatiei ca a generate noi general legii invatamintului si noi linistesti publice cariera, e răvăşit lui acestei aserţiuni .

Juan Esteban Yupanqui Villalobos.
Http: //juanestebanyupanqui.blogspot.com

Simbata, 19 mai, 2012

Trebuie sa credem cu convingere şi vigoare în erou IDEAL, ca nu e mort


Exista oameni care ma critica pentru ca nu au postat nimic despre Tupaq Amaru II ieri pentru a comemora moartea sa şi sacrificiu.

De asemenea despre abuzurile ar trebui sa-mi raspunda ca am plans nu de moarte a căzut în timp ce eroii semnindu ignoră mesajul de tatal nostru Tupaq Amaru II, a stat comod sărbătoreşte datele, gol şi datele tubular, dar ignora mandatul de taxe şi Tupaq Amaru! Şi o arate ca un cadavru, un martir rupt în patru părţi, ca sa spuna, "Acest aşteaptă cele ca rebel" ...

Dar pentru mine, Apu, tatal nostru Inka Tupaq Amaru nu a murit! Cei care doresc sa sarbatoreasca sau jelesc moartea sa pentru a face acest lucru, AM menţinut viaţa lui! Luptele lor! EU sunt cu inflacarare mai multe decât oricine altcineva în doctrina, mesaj cu convingere de lupta, EU nu sunt foarte discursuri sau conventiile sociale deoarece Tupaq Amaru nu aveţi nevoie de ele, ceea ce este necesar este sa continue eroica exemplu de lupta si PUSE IN PRACTICA ...

Inutil vorbe frumoase si goale si comemorari ca an de an sunt repetate ca repetă crăciun şi alte convenţii sociale superficiale ...

Trebuie sa credem cu convingere şi vigoare în erou IDEAL, ca nu e mort, care este inca in viata, ne-am intors si am sunt milioane, ESTE TIMPUL SĂ se DEPLASEZE ÎNAINTE, cu o firma pasul, şi să recuperaţi Plurinacion noastre de cele patru suyus, de Fiii Soarelui, pentru ca justitia va prevala ca am fost amanat timp de 5 secole, ne trebuie orientate spre actiune, orice altceva este simpla vorbăria, â"el chamulloâ"e hipocrecia ...

Miercuri, 16 mai, 2012

REGULAMENTUL LA LEGEA DE CONSULTARE PREALABILĂ a marginalizes rondas campesinasREGULAMENTUL LA LEGEA DE CONSULTARE PREALABILĂ a marginalizes rondas campesinas.
După publicarea regulamentului de legea de consultarea prealabilă, prin DS nr. 01-2012-MC, este vrednic ca, în ciuda validate şi extins domeniul de articolul. 149 Din Constitutie a Statului cu privire la rondas campesinas, prin Acordul plenului Nr. 1-2009, Curtea Suprema a Republicii, care au fost recunoscute jurisdictionale funcţii, şi sunt consolidate prin lege de coordonare, acum în una cazu uliu este necunoscut de stare a populatiilor indigene sau originare din rondas campesinas, in special cele care nu provin din interiorul comunităţilor sau taranul nativă.
Această poziţie şi atitudinea guvernului nu este o coincidenta. Sunt comunităţilor indigene, nativ si taranul patrule, care in mod organizat si permanent venit prin ridicarea steaguri de lupta si de aparare a mediului, foarte greu mai ales in actiune impotriva poluarii care rezulta din mari miniere. Astfel, avem de exemplu, tenace si eroica lupta dusa de oameni de Tambogrande-Piura impotriva Manhattan, pe ale Anzilor popoarele de Ayabaca şi Huancabamba in Piura impotriva Majaz proiect, acum Raul Alb, orasul Lambayeque impotriva proiectului Cañaris, popoarele din ingalbenite si deformate liberteno impotriva compania miniera de Administraţie al Barrick Misquichilca şi lagunele proiect Sud, orasul Ancash impotriva Antamina, Cajamarca impotriva Yanacocha şi foarte speciale Conga executata impotriva proiectului; la sud, avem oameni de Arequipa şi Cusco impotriva Majes Sihuas II proiectului, de oameni convenciano in Cuzco, impotriva poluarii in wake a Camisea gaz, oamenii de Puno impotriva poluarii din râul Ramis, şi Ca sa nu zic de luptele în deja clasica scaune mineri în Toquepala şi Cuajone, La Oroya, Cerro de Pasco, etc. într-un cuvânt, de Peru miniere a fost livrat ofertantului cu pretul cel mai mare pentru guvernele marionetă şi "appeasing" Alan Garcia, Toledo, mafia fujimori-montesinos, şi acum de guvernul Ollanta Humala, toate le aplicarea reţete de fondul monetar international, care susţinută economic aparent democratoides colonii de regimuri, clasice ale caror institutii (puterii judecatoresti, legislative, executive si electorala) sunt doar o ascunde brute brazzier ei ingrozitori putred caroserie.
Uşor fi bănuit că, dacă aceste organizaţii sunt populare au fost organizate de ridicându-şi vocea impotriva capital şi sistemul său de exploatare si de renuntare, acum este de intenţionează să mutaţi scenei de lupta prin regulamentul de lege. Dar merita sa, dar mă întreb , poblano organizate în rondas campesinas, în special la nord de tara nu sunt urmasii popoarelor original, astfel încât avem Tallanes nord, Moche, Chimu, caxamarcas, Chachapoyas, huamanchucos sau chucoway etc, ca în timp ce este adevărat, în în prezent limitată a comunităţii de prosper în aceste jurisdicţii, este din cauza ca, dupa invazia, colonişti, în mai mult de cinci sute de ani de subjugare au eliminat bazele civilizatiei noastre Integración Tahuantinsuyana ambele, în principal în ceea ce priveşte organizarea economică şi socială. Acest lucru nu a fost obstacol pentru a se conserva de gardian institutiile Tahuantinsuyo: spiritul comunitar în exploatarea terenului, ayni, Minka, pararaico, servinacuy, wuyana etc, spirit care a făcut posibilă pentru astăzi este organizat în rondas campesinas, în cadrul unui concept şi design comunitar de taran, mai sus de limitare a cadrelor de sine ca legea le da nastere.
Acest sistem, şi în special acest regim de care dispune de o structură de civic dictatura militara, ca noi procese de dominaţia în ori care a discreditat ciorapi şi practicile politice democratii, nu mai le da rezultate eficiente pentru a contracara populare de protest. Cu alte cuvinte, de întreţinere de regimurile democratice cu pelerina (numai proveni de la toate-nighters deoarece mascaradă alegerile) este posibilă numai să fie pe oameni, pentru tine pentru a crede că este încă posibil a aspira la exclude modificări aceste mascaradă alegerile, care popular va este respectat, când pe sus de tot ce este ridicat de imperialiste master: monstrul din nord.
Represive juridice scutul, forma actuala", populare de protest, moştenit de la regimuri anterioare subsumarii actului, in prezent, şi că a prelungit regimul actual, se închide un cerc de represiune şi nelipsita autoritar in imperiu si lachei sale sunt atrăgătoare pentru a opri avânt de masele de oameni care se lupta atat spontană şi ca un raspuns la aceasta marsavie şi de oprimare; şi este în acest curs care caută să construiască organismele vârf direcţia.
În acest sens, provocarea de organizatiile sociale, în acest moment istoric, este forjare liderii lor şi liderii din clasa de foc de lupta, pentru ca ele trebuie sa ramai in spatele de economism, paternalism, spontaneitate, nord de lupta. Astfel se confrunta cu situatia, nu există un patch-uri, dar o operaţie chirurgicală, şi că se întâmplă pentru a relua calea adevarata lupta organizata ca rotile de tragere intermediară de sectoare înainte şi înapoi, pentru a lupta cu aspiraţie faţă de burghez şi imperialiste dominaţia maselor prin politicile în materie de ajutor, prin utilizarea media parametrizate un fel de monoton, reptila, şi pentru că nu spune, inchirierea cruste, tradatori, tradatori prelungirea sistemul său.
Oamenii trebuie să se scuture de vag si oportunistii din direcţia de organizaţiile lor, nu este nici de autoritarism de personalism in aceasta lupta, razboinicii cei de care întotdeauna chiria mintea lor şi pixul ofertantului cu pretul cel mai mare trebuie să fie demascat. Este timpul sa se intoarca la ceea ce de cele mai preţioase din trecutul nostru istoric, Amautas noastre ne sunt văzute cu ochii înţelepciunii, a apus ne arata calea si în mijlocul lor melodii cu pututos quenas lor şi, fluturând steaguri şi lozinci aruncand la aer, ele ne apelaţi resoundingly sa-si apere Pachamama. Atacurile pe mama pamant, ca parte a companiilor miniere, cu permisiunea marioneta si marioneta guvernele trebuie sa inceteze. Acest lucru va fi posibil dacă faţă de organizaţiile noastre accentuăm autentice lideri cu un gand, si clar legile unity în acţiune cu masele.
De cuatro suyos necesită resoundingly unitatea.
Cu convingere, să ne pregătească singuri pentru ca timp.
Alfredo Chunga Vinchales
Consilier Juridic Regionale Centrale Singur
De Rondas Campesinas de Libertatea-PERU

Duminica, 13 mai, 2012

Draga mea mama
Draga mea mama

/ Dedicate Margarita Herlinda mama mea si mama mea Julia Elsa /


Cu ulcior într- un mod
Turnee de flori din acequias
Aroma ambele se îndrăgosteşte în ochii mei
Cu ulcior în stilul dvs.
Cu mâinile mele legat cu mitul
Adevarul de culorile de pe stele
Ca seamana cu privirea ta, mama mea.

Cu dvs. meu rece si rece
În nopţi de iernile
În singurătatea de pereţi
Sentimentul ca bătăile inimii dvs.
Şi mio este taci pentru a vă menţine în sufletul meu
Cu vocea care i foc, toate zile
Cu vocea care cânt
În noptile nedormite mi
ŞI-mi în tâmple tranquilizas meu
Dulce ca voce de nopţi şi zile atât de ciudat
Cu aroma de oura cashallurto
SAU patasca sfanta VINERI
Ca pe mesele din zi
Tu şi EU minca numai
Stăteau la o masă integrat
Vă transpiratii nocturne şi ochii mei
Ochii mei sa te vada mama mea cu temerile tale
Cu tăcerea care ridicol cicadas
În nopti ca a visat ca el nu a putut
Nu putea rata, iubitul meu mama.

Cum I-AM rupt de lumea magic?

Juan Esteban Yupanqui Villalobos


Joi, 10 mai, 2012

COPIII DIN RAZBOIUL DE OTTO GUIBOVICH ARTEAGA


COPIII DIN RAZBOIUL DE OTTO GUIBOVICH ARTEAGA

Aproape o majoritate a membrilor din DBA, este situat intr-un nou pas pe nationale de informatii condus de ziaristul Aldito Mariategui, care sustin ca democratia este instituirea, în absolută o linie de gandire, si ca cei care nu se confirma poziţia lor sunt pe partea opusă a ceea ce ei numesc democratia lor, si spun asta pentru ca este foarte special concepţiei lor, nu este, nici chiar\conceptul Grec, sau in cele din urma, nici de ce el propovaduieste unul dintre cele mai intelectuali de extrema dreapta international. Sunt atât de îndepărtat şi secvenţială în lui epistemology ca confunzi toate conceptele care repetă din memorie totul descărcat de propaganda american, care, prin modul in care se face pentru a justifica atrocităţi şi genocid în jurul globului. Tocmai pentru ca ea nu poate face distincţie între lucruri sau concepte şi justifica nejustificate, pentru a face un exemplu: Acest Mr Otto este pentru a justifica lansarea de rachete Palestiniene pepiniere pe unde copiii mor ca abia recent invatat sa merg si de altfel denuntat cu un zel ca unii tineri palestinieni inmolaran nemasurat pentru a opri sclavia de fratii lui de trupele de ocupaţie pe teritoriul său. Nu vezi ca terorismul este o metodă de a purta războaie, nu este o doctrina şi că a fost trasă de păr pentru luptele de eliberare adjetivarse a popoarelor. Este ca si cum iau o justificare a ca lupta şi validaţi suprimarea, astfel reusit in distrugerea obiectivul de a justifica actiunea.

Vorbind de regula de drept" si m-a rugat, "acolo este regula de drept în teritoriul numit Peru? In primul rand este calcata in picioare la constitutia din 1979, având mintea distruse de un fost profesamente construit în interiorul de facto a guvernului, în care ele sunt complici de membrii celebrului Congresul Constitutiv democratice. Deoarece mecanismele de reforma şi plus au fost mentionate in aceeasi Constitutie de 79.ai nevoie pentru a rula peste ei pentru a pune în aplicare un proprii în funcţie de interesele internationale de oligarhia? Acolo nu a fost, ce-o fost nevoie să implementeze o intensitate redusă razboi in incalcare a drepturilor omului să-şi implementeze a prăda din tara, resurselor naturale, cum ar fi spus doctrinelor geopolitice Americane dominării lumii.

În orice moment, în istorie, atunci când sistemele au fost in pragul de cad victimă greutăţii au căutat să justifice trăinicie, validarea acestuia ca un fenomen care trebuie să rămână, în ciuda deja invechite pentru a-si justifica rămâne în roata istoriei.

In ciuda avansului tehnologic rapid şi crearea de nevoi in scopul de a justifica profit si opulenta, valorile din acest nucleu societatii. Dezvoltarea omenirii a divagat şi până când este utilizat pentru valorile religioase de acolo domina mintea de populatie cu scopul de jaf de tari, toate cu revolta de curs şi modernitate, totuşi majoritatea persoanelor sunt încă pe moarte in saracie si foame. Din acest motiv avem faptul că numai aproximativ cinci sute companii transnationals dominata de un mic grup numit Clubul Bilderberg este care domina lumea si concentrate de bogatie si de lume venit. ŞI este ca aceasta este o dictatura de clasa, aşa că doriţi să nege pentru ca bogatia este concentrata în câteva mâini şi nu este distribuit în repaus. Pentru mai mult doriţi să faceţi filantropie, aceasta nu ar rezolva grava problema de discriminare economica si mai degraba s-a divagat sa cred ca sclavie este bun pentru dezvoltarea omenirii şi jaful de prăda şi de om de om este cea mai mare expresie a dezvoltării etice.

Ca pătrat este explicatia lui a cercului de realitatea Mr Otto nivelat cu bietii profesori care sunt inrobite de un salariu meschin ca am fi apel vârful de cersit, aceasta in complicitate cu tradatorii de denumite Patria Roja. Acest domnul vrea de magisterium nu sustin nefericirea lui şi apoi consultaţi realitatea ca omenirea traieste. Este ca nu stie ca democratia este tocmai de a fi regularizate ideologic, ca singur gând este libert. Democratia este o constanta lupta de idei în plaza situat in centrul polis, argument, dacă nu am fi ceea ce au facut Athenians cu vechiul Socrates care era condamnat de coruperea tineretului, şi de ce? Numai prin intrebari ce este un papuc, şi aşa mai departe de stil. De magisterium sunt noile Socrates de aceasta dictatura cu Regele persan militare Ollanta şi Reyna Nadine Heredia.
Juan Esteban Yupanqui Villalobos

Drum Santiago de Chuco - Shorey

Drum Santiago de Chuco - Shorey


Greva a minerilor informale este Pe o perioadă nedefinită.

Guvernul vrea sa le distruge şi ca aceste ferme sa treaca societatile mari,

Le batem pentru a le permite sa fie formalizate dar guvernul nu vrea acest pentru a vizualiza cei care apara.

Din fericire nu este rănit din partea minerilor dar dacă de politie deja ca taranii sunt în partea superioară.


Vineri, 04 mai, 2012

Declaratie: II Reuniune de primari de primitive popoarele din Peru

Declaratie:
II Reuniune de primari de primitive popoarele din Peru:

Acesta comunică la toate fratii - fratii din primitive popoarele din Peru şi America: În conformitate cu acordurile din 02 februarie din acest an, Chuschi în I Reuniune a primarilor originare din Peru; indeplinite in acest II Reuniune de Primari originare din Peru, în comunitate de Acraquia, Districtul de Acraquia ; Prov. Tayacaja; Huancavelica Regiune) au participat, printre altii, Daniel iaz Mamani, Primarul de cerneala (Cusco), Pelayo Montes Crispin , primar al Sectorului de Acraquia (Huancavelica) un reprezentant al Theophilus Núñez Achallma, Primarul de sector a Chuschi(Ayacucho); Reprezentant al clemente Utani laupa, Primarul de Sector a Pomacocha (Apurimac); Nilton Isus Pedraza clemente, primar de sector de Daniel Hernandez (Huancavelica)aldermen de popoarele de Huancavelica, fostii primari; reprezentanti ai Cetatenia Yarowilca Cerro de Pasco şi Huánuco, Anqaras, Waris, Arequipa, de Confederatia indigene naţionalităţi din Peru - CONAIP, reprezentata de Hugo Tacuri Huamani (Presedinte), mişcarea toate vocile, reprezentate de Guillermo Bermejo; Apăsaţi Wauqui, reprezentate de Guillermo Orrego, autorităţile locale, şi comuneros.

Primarul Pelayo Montes C. salutat toate care au fost prezente şi a dat de au inaugurat, II Reuniune; a fost o prezentare privind Legea de consultare prealabilă şi dreptul constituţional de Fratele Bermejo Guillermo, Santiago Agui eşantion au fost Mendoza(consultare prealabilă); Instituţiei Oregon(consultare prealabila) şi Hugo Tacuri Huamani(Drept constitutional); şi masiva participare a prezent; de asemenea, a luat cuvintul la Primaria Sectorului de cerneala - Cusco, pe de ce este necesar pentru a avea o asociere de Primarii originare în,

Cu acest gânditor extinsă era ales în consiliul de administraţie şi a fost după cum urmează:

Presedinte: Daniel iaz Mamani, Primarul de Sector de cerneala (Cusco)
Vice- Presedinte: Pelayo Montes Crispin, Primarul de Sector a Acraquia (Huancavelica.
Înregistrează Secretar: clemente Utani laupa, Primarul de Sector a Pomacocha (Apurímac.
Secretar al Economiei: Teofilo Núñez Achallma, Primarul de sector a Chuschi (Ayacucho).
Vocal: Nilton Isus Pedraza clemente, primar de sector de Daniel Hernandez (Huancavelica)

Scopurile si obiectivele sunt:

• Implementarea unui nou tip de management cu identitate în contextul de valorile, obiectivele comune şi obiectivele.
• Forma o echipă tehnică pentru a sprijini de gestionare a municipiilor. Instituţia s-a numit "Institutul de Management Municipale Huaman poma de francmasoni".
• Generarea tabelelor de gestionarea tehnica a Provinciale şi Districtul municipiilor
• Generează un tip de succes pentru a asigura continuitatea şi expansiune municipale de gestionare comunitatii. CE VALORI NE ASPIRA IMPLEMENTAT
• VERIDICITATEA (Ama Llulla): promisiunile trebuie să fie îndeplinite.
• ONESTITATE (Ama Sua): zero coruptiei şi ştergeţi conturile.
• CALITATE: rezolva cele mai importante probleme ale comunitatii.
• Participarea: permite participarea comunitatii la municipale management. CE GOLURI VREM PENTRU A REALIZA
• Îmbunătăţirea condiţiilor de sănătate şi nutriţie a populaţiei.
• Îmbunătăţirea calităţii educaţiei, cu un curriculum în funcţie de realitatea din fiecare oameni. • Bugetul Municipal trebuie cheltuit în cadrul sectorului.
• Promovarea consumului de produse agricole de sănătoase de sector. CE GOLURI VREM PENTRU A REALIZA
• Reducere copil de malnutritie
• Reducerea deceselor materne
• Creşterea aptitudinilor de citire si rationament matematic.
• Întărirea întreprinderilor rurale, pe baza de produse organice.
• Imbunatatirea de veniturile familiilor.
• Construi o dezvoltare Integrală cu identitatea, pe baza noastre de conceptie de popoarele noastre.
• Unde popoarele noastre originare din, va fi sau va sosi la Allin KAUSAY - LIVE BINE.

Acesta a fost urmat de depunerea unui jurământ în noi şi noi marca Asociatia primarilor, în numele municipalităţi, de Santiago Amauta Agui Mendoza, YARU natiunii.


Qhapaq Ñan, Cale de intelepciune ... Carte de Javier Lajo încearcă (Partea 1/2)

Căutare personalizată

Căutare personalizată