Căutare pe acest blog:

Încărcare ...

Luni, 17 septembree, 2012

De salvare a copiilor sau a Marelui farsa a guvernului peruviene

PERU
_________________-____
VĂ RUGĂM SĂ MAXIM DIFUZAREA
Militare şi Nadine Heredia rapit si asasinat nore @ s pentru prezentarea "rapit" de Sendero Luminoso

Membrii familiei Militare confirma ca tras la Zoraida Cazul.

El a adaugat ca, in cazul in care dai seama de consecinte tragice a lui actiuni de o violenta, numai de personalul militar-pentru a glisa caine a aratat fata de aproximativ 50 de metri distanţă de casă, apoi aruncaţi-o in niste tufisuri.

De asemenea, şi în societate a primarului de Santo Domingo de Acobamba, Jorge mas Camarena, dovada era prezentat ca certificat că copiilor care invata in districtul lor, în plus faţă de imagini pe cale ca era corpul fetei Cazul

De interventie a politie-militare în carcasa de la doamna Rezervaţia naturală Aquila Paucarcaja, în comunitate a Ranrapata (virusul Junin, clasificat in ca regiune) nu a fost o operatiune militara pentru a elibera un curs copii tabara "sunt infinit", rapit de narco-teroriştilor de stralucitor Calea, dar o incursiune în gloante care a dus la moartea de nepoata acestuia, Zoraida Cazul.

În Huancayo, bunicul arata ca fetita a murit când politie asaltat zona cu gloante. ".

Astfel încât ratificat - la o conferinta de presa din acest oraş de Huancayo - bunicul a decedat de minore, Cesar cazul, referindu-se la simbata 8 Septembrie grupul de agenţi concediat neştire în zonă şi violent introduse de adapost. Familia a infante nefericita poveste ca un proiectil de aceste bufeuri de şrapnel lovit în spatele Zoraida, care -punctat - a murit în actul.

De asemenea, şi în societate a primarului de Santo Domingo de Acobamba, Jorge mas Camarena, dovada era prezentat ca certificat că copiii lor studiază în districtul, în plus faţă de imagini pe drum ca era cadavrul unui copil fata de cazul.

La randul lor, primarul Camarena au subliniat ca in fata casei in care locuia cazul de fata, in compania lor alte trei frati si familia lor ca sunt angajati in agricultura, este solitar, ca multi altii din zona, astfel încât ele nu au aproape vecini.

Pe de alta parte, o îmbinare proprietar a zonei pe care au permis doar fi identificat cu numele de Evaristo, au dat mai multe elicoptere au fost cei care au atacat din zona în care era amplasat de locuinta Zoraida Cazul.

Sursa: HTTP://Www.diariolaprimeraperu.com/Online/politica/Familia-denunta-încălcaLa-allanamiento_120131.htmL

De salvare a copiilor sau a Marelui farsa

In ultima saptamana, guvernul s-a întors să dea o demonstratie de la zero respect pentru viaţa umană, în acest caz de copii. Utilizaţi pentru mici, pentru minori, pentru a câştiga câteva grăunţe în anchetele este dezgustator.

Nu ezitaţi să folosiţi minorii sa cistige popularitate. Ca societatea noastra nu poate fi indiferent la acest tip de inselatorie care provoca ireparabile pierderi de vieti de baieti sau fete.

Nu este prima dată că copiii sunt folosite pentru a ne oferi o idee de eficienţă în lupta împotriva Sendero.

Ministrul Ana Jara, recunoaste ca de copii salvat ultima 5 julie, 11 în total, nici nu au fost ele sunt infinite, nici mamele lor, 10 în total, au fost despartise, totuşi s-a prezentat lor, precum şi de toate de mare. Ministrul a spus ca acum Jara ca de copii nu au fost rapite sau mamele lor au fost teroristi si ca sunt proceduri pentru retur a copiilor.

In recenta "salvare" este, de asemenea, ca copiii au fost eliberate de la doi teroristi, unul din ei a tovarasului Amalia, care s-a dovedit a fi nu cum, dar o femeie umila care erau apararea copiilor lor.
În cronica saptamanala de Hildebrandt ambele Mayra Ramos a Biroul avocatului poporului ca Jaime Antezana indica faptul ca nu au mai gasit copiii rapit de cale. Ne intrebam cat de bine a găsit guvernul?.

Sursa: HTTP://Mate-pastor.blogspot.com/2012/09/De-bailout-de-copii-sau-de-grAb-farsa.html


Simbata, 08 septembree, 2012

RAPORTATE LA Yanacocha DE GENOCID ŞI 10 INFRACŢIUNI MAI MULTE


Persoane acuza de genocid CRIMELE ŞI 10 MAI:

Sumilla: Plangere Penala de Estatel crimei de genocid şi Alte.

ZEU PROVINCIAL PENALE PROCURORUL DIN Cajamarca

RICARDO MANUEL NORIEGA Salaverry GERMANĂ, UN cetatean peruviene, avocat, identificate cu ID #09155228, cu adresele reale şi procedurale pentru aceste efecte în Jr. Apurimac NR. 579, Cajamarca, înainte de a-l cu respectul m-a prezentat spune:

I. - PETITIE:

Ca, in conformitate cu reglementarilor supranationale norme ca este DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI ŞI CONVENŢIA AMERICAN PRIVIND DREPTURILE OMULUI, SEMNATE IN INTER-AMERICAN CONFERINTA SPECIALIZATE PE DREPTURILE OMULUI, precum şi dispoziţiile art. 159sau Politice Constitutia din Peru, şi art. 11o şi 94o de legea organica a Ministerului Public - Decretul Legislativ Nr. 52, interpongo Plangere Penala Impotriva următoarele persoane:

  1. Richard O'BRIEN, Director Executiv (CEO) al NEWMONT MINING CORPORATION, o companie cu 51,35 % din actiuni de Minera Yanacocha S. R. L. ,
  2. Benavides GANOZA Crichet, Directorul general al companiei Minas Buenaventura, o companie cu 43,65 % din actiuni de Minera Yanacocha S. R. L.
  3. Conditiile unei tendinte Thunell, Vicepresedintele de la International Finance Corporation, care apartin Bancii Mondiale, o institutie cu 5,00 % din actiuni in Minera Yanacocha S. R. L.
  4. ŞI TUTUROR CELOR RESPONSABILI." cui trebuie să fie notificate în Av. Pin Evitarea Sud NR. 549 - 553, urbanizare "Riviera", Cajamarca.
Fiind presupusa făptuitorii de comisia pentru urmatoarele infractiuni; (În plus faţă de presupusele infracţiuni, dacă Procurorul avertizează Public de prejudiciabilă alte penale este în obligaţia legală de a depune o plângere cu corespunzătoare de autoritatea judiciara, deoarece vom fi in cunostintele sale fapte semnificative ca populatia traia in Cajamarca deoarece proprietarii de acest Minera Yanacocha S. R. L. au fost instalate pentru a efectua activitatii lor miniere).

Genocid, Mite, care orice capitan, in mod ilegal deturnate cursul de apele - forma agravată, Deteriorarea - agravată formă, poluarea mediului-agravată formă, traficul ilegal de deseuri periculoase si Asociatia Ilegal; Prejudiciabila infracţiuni în articole; 319 °,151 °, 202 °,203 °,204 °, 205 °,287 °,304 °, 305 °, 307° şi 317° ale Codului Penal.
WWW.caballeroredverde.Blogspot.com

Stropirea de resturi miniere Atacocha Huallaga dragostea de Râu în PascoEXISTĂ MINERÌA responsabil?
Ce ESTE GARANŢIE, TEHNOLOGIA COMPANIILOR MINIERE?
Vă interesează companiilor miniere, ACEST TIP DE CONTAMINACIÒN?
Nu DIRAN CE OPERATORII (FELIPILLOS) COMPANIILOR MINIERE?
CE ZICI Ollanta Humala SI MINISTRII SAI?
Ce este COMPANIA MINIERA RECONOCERÀ ACEST DESPAGUBIRI?
Cum sa VINA HECHARAN matriomeniale online ACUM?
AUTORITATILE, INSTITUTIILE SUPREME AUDIT, ˇ SANCIONARÀN ACEST FAPT? SAU VA DE NEBUN, CA AU FOST DEVENIND ÎN Moquegua ŞI DIN ALTE REGIUNI ALE TARII NOASTRE.

UMBER ..... APA ESTE VIAŢĂ, DE CE TREBUIE SA apara.

Andrés Caballero - Portbagajul - Cajamarca
Stropirea de resturi miniere Atacocha Huallaga dragostea de Râu în Pasco

Cerro de Pasco, set. 01 (PACTUL ANDIN). Despre sapte kilometri de multumit de Huallaga River, în Pasco, au fost afectate de vărsare de resturi Atacocha miniere, de ce este disponibilă la deturnarea de apele pentru a diminua poluarea din zona, raportate astăzi ministerul Agriculturii (MINAG).
Río Huallaga.
Huallaga De Râu.

Înainte de plângere de rezidenţii din Chicrin comunitatilor de operare si tinuti concentrator Cajamarquilla, districtul pasqueno Yanacocha, care a avertizat de preaplin, brigazi de apă de Autoritatea Nationale (ANA), o agentie a MINAG, mutat în zona de investiga magnitudinea de incident.
In timpul controlului, personalul de la agricultura sector a fost posibilitatea de a verifica o întindere de aproximativ şapte kilometri de la multumit de Huallaga Fluviul fost afectate de materie grea, sedimente, şi lamas (substanta tip noroi). Accidentul s-a întâmplat în dimineaţa zilei de miercuri.
Imediat, pentru a preveni alte defecţiuni în zona a fost comandat de diversiune a apelor printr-un nou curs de acelaşi canal, cu scopul de a permite de colmatarea din noroi şi evacuare este uşor şi precum şi pot fi atenua poluarea din zona.
Primele cercetari reiese că incidentul a fost cauzat de deversarea de apa netratată la uzina de procese de minera Atacocha.
În paralel, personalul Agenţiei de evaluare şi control asupra mediului (OEFA) a realizat prelevarea de probe şi sedimente pentru a determina gradul de contaminare a apei şi râul. Rezultatele vor fi livrate pe Luni, 3 septembrie.
De asemenea, o brigadă de autorităţile nu numai inspectate de al meu dar verificată, de asemenea de operare a instalatiei de sedimentare, autorizaţia de dumping, de utilizare şi de dumping de canalizare şi planului de urgenta, al cărui documente au fost introduse în înregistrarea de diagnosticare procurorul.
În funcţie de indicaţii mai timpurii, de cauză posibilă sau originea vărsaţi ar fi fost un eşec în timpul uman al schimbării de gardă a activitatilor de campanu.
In sarcinile de supraveghere a accidentului au fost de asemenea oficiali de dislocat de Apă Locale Autoritatea (ALA) de Pasco descentralizate ca organismul.
În plus, Procurorul Pasco de Mediu si a venit la zona de operare Chicrin concentrator tinute pentru a fi siguri că deteriorarea mediului.
Link: Http: //www.andina.com.pe/Spaniolă/ştiri fără vărsare-Nămolul-minerale-Atacocha-afectiune,Rio-Huallaga -Pasco-426653.aspx

Cajamarca: APELAREA PENTRU RETRAGEREA DIN MASINI DE LAGUNA CHAYLLUAGÓN


APELARE PENTRU RETRAGEREA DIN MASINI DE LAGUNA CHAYLLUAGÓN


"AN DE INTEGRARE NAŢIONALĂ ŞI APRECIEREA DIVERSITATII NOASTRE"

MEMORIAL: ÎNCURAJĂM ŞI NECESITĂ CONGA EXECUTATA DE COMPANIA MINIERA SUSPENSIE DE CONSTRUCTIA DE REZERVOARE, RETRAGEREA A MAŞINILOR ŞI DE vacating NOASTRE drumuri, drumuri rurale şi teritoriul.


UMBER: Ollanta Humala MOISÉS TASSO, PRESEDINTELE
CONSTITUTII A REPUBLICII PERU.

PREMIERUL DR. JUAN JIMENEZ PRIMAR.
PRESEDINTELE CONGRESULUI REPUBLICII PERU.
- MINISTRU AL ENERGIEI ŞI MINELOR DIN REPUBLICA PERU.
- MINISTRUL MEDIULUI DIN REPUBLICA PERU.
- MINISTRUL AGRICULTURII DIN REPUBLICA PERU.

Autoritatile, liderii de la fronturi de Aparare, Rondas Campesinas, bresle elitiste, sindicatele si organizatiile sociale, politice, religioase, şi populaţia în general din zona de influenţă directă a Proiectului de minerit "CONGA EXECUTATA", înţelegerea de la districtul de Bambamarca, Provincia Hualgayoc, Regiunea din Cajamarca, în reprezentare a organizaţiilor noastre, asociatii si institutii, constient de toate actele noastre civile şi în exercitarea de drepturile noastre şi taxele de cetateni, care ne oferă Politice Constitutia din Peru şi alte normelor legale in vigoare, cu un respect mult ne uitam la ai Domnilor guvernanti, pentru a-i saluta cu caldura si in acelasi timp cererea şi necesită următoarele:

PRIMA: Ca, care a prezentat în mod repetat solicitările noastre pe infeasibility MINIERE de PROIECT CONGA EXECUTATA, şi de nu au un raspuns oficial din partea Guvernului Central, au refuzat sa asculte de Cajamarca regiune şi mai ales pentru provinciile noastre, care sunt suprimate cu brutalitate de forţele de ordine, cu lasa sechele grave in timp. de o stare de urgenta impuse nefericita pentru populaţia de numarul mare de morti si raniti, au denuntat si inchisi.
A DOUA: În Unanimitate solicitările noastre spun ca pina acum, nici unul a fost auzit sau mai puţin acceptate, astfel simt domnilor guvernanti,ÎNCURAJĂM ŞI NECESITĂ CONGA EXECUTATA DE COMPANIA MINIERA SUSPENSIE DE CONSTRUCTIA DE REZERVOARE, RETRAGEREA A MAŞINILOR ŞI DE vacating NOASTRE drumuri, drumuri rurale şi teritoriul. Cu scopul de a pune capat disputa pe aceasta taxa de Guvern în complicitate cu Compania miniera CONGA EXECUTATA-Yanacocha, in acest sens am convenit, recurge la biroul dvs. să ratifice poziţia noastră ca proiect de minerit Conga executata este nerealizabilă de unde doriţi să sprijiniţi.
AL TREILEA: Domnilor guvernanti perfect de acord ca societatea Minera Yanacocha construi rezervoare dar cu unicul scop deREPONER APA LA Cajamarca ORAŞ. Deja ca a Yanacocha uscare lagune, râuri, irigare, fluvii, Puquios, etc. , lasand oraş din Cajamarca si taranul comunitatilor fără apă. Vom respinge construirea de toate tipurile de rezervoare in domeniul de aplicare al Proiectului de minerit CONGA EXECUTATA, deoarece nu este nevoie pentru ca de la vechea de aceasta.
A PATRA: A persista în impunerea de Proiect Minier Conga executata, şi această notă atitudini de provocari se preface a opera in zona, fronturi noastre de Aparare, glorioasa Rondas Campesinas şi populaţiei noastre de catune, sate, districtele, provinciile vecine vom stabili noastre permanente de monitorizare de lagune, dealuri, bogs, mlastini, zone umede, a ajuns în locul. Fiind responsabil pentru ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor GUVERNUL ŞI COMPANIA MINIERA.

PRIN URMARE:

Suntem încrezători că acest timp ne sunt deja acoperite care este poziţia de popoarele care sunt apararea de apă şi viaţa noastră. Sperăm să fie auzit şi cerem o declaratie oficiala in acest sens si astfel preveni alte pierderi de vieti omenesti si o mare costul social. Ne atragem atentia la prezent de fi membri ai personalului care indeplineste rolul lor de îngrijire a populaţiei. De fie de principii, lege şi justiţie, entuziasmat dorinta, care am semnat cu semnăturile şi rubricile noastre care sunt ataşate de prezent.

Bambamarca, Septembrie 2012.


Http: //vozronderadesantiagodechuco.blogspot.com/

USCAT 3 ARCURI în Porcón SUB-Cajamarca

Arcurile sunt situate la o milă de Cerro Negro miniere proiect
USCAT 3 ARCURI în Porcón SUB
Mai mult de 100 de familii din satucul Marayllacta sunt afectate
Dimineata este de dezvoltare a adunarii generale a utilizatorilor de arcurile care sunt nascute in sectorul, pînã la 1 kilometru de putin miniere de proiect unde Cerro Negro conduce operatiunile sale Minera Yanacocha, autoritatile sanitare au refuzat sa participe la reuniunea comunitatii motive ca lucreaza doar de luni pana vineri.
Presedintele a sistemului de apa potabila sau apa pompata prin conducte Manuel Tejada Chilon, exprimat ingrijorarea la indiferenta autoritatilor de la sanitara a mediului, totuşi, dacă au ajuns la numirea doua proeminente jurnalistilor de la oraş precum absolventii Antonio bipede şi Andrés Caballero, care a găsit arcurile complet uscate.
Satenii exprimate ca acum cativa ani erau depozite de 8 arcuri numit Cristalino1, cristalina 2, cristalina 3, cristalina 4, cristalina 5, cristalina 6, cristalina obiectiv 7 şi 8, al carui nume deriva din calitatea si puritatea apei, adică care este deosebit de clare.
De anul trecut a inceput la scăderea debitului în 3 dintre ei ajung la sfarsitul uscat complet in urma cu doua luni si o a patra apele de izvor începu să elibereze de culoare portocalie care este apoi sedimentaba ca tartar în linie şi chiar o deteriora, deci a fost inchisa pentru a evita impactul asupra sanatatii utilizatorilor raportate.
Unul dintre ziaristi care l-a insotit cu led-uri un foarte valoros instrument de măsurare a calităţii apei, detectarea ca ph-ul atinge 5,82 când lmp în funcţie de CARE stipula ca pentru consumul uman trebuie să fie cuprinsă între 7,7 şi 8,5 , care arată că această apă ar pentru consumul uman.
De acolo, care s-a format un comitet pentru a gestiona înainte autorităţile au precipitat numarul pentru a determina cauzele disparitiei a arcurilor şi a poluării de la aceeasi, începând de mâine, comisia intră în acţiune sau va fi vizitarea principalelor ştiri media în localitate, regiunea si tara pentru a fi auzit, s-a aflat.

NEGUSTORII UNITE ASOCIERE DE Cajamarca
NEGUSTORII UNITE ASOCIERE DE Cajamarca

ACESTEI ASERŢIUNI

Sub ameninţare constantă de Minera Yanacocha cu complicitatea guvernului humalista pentru a forta proiecte miniere în zona noastră, Unite de Negustorii de Asociere Cajamarca, menite a opiniei publice regionale, nationale internationale, la următoarele:
Comercianţii care lucrăm zilnic în pieţe şi se opreşte din oraş din Cajamarca suntem constienti ca produsele care expendemos depind de apă, sunt produse cu apă, dacă nu au producţie şi nu au piete in Cajamarca, regiunea si tara.
În acest sens, şi amintindu-şi de 02 8 septembree ani de rezistenţă în apararea Cerro Quilish ultima rezerva de apă curată la Cajamarca, ne exprimam salutari la oameni organizata care a fost pusa in aplicare si au fost împinse înapoi de Newmont Mining Corporation in revendicare să dispară apa noastra saltea Quilish.
Asa cum stiti, raportul "Termenii de referinţă pentru stabilirea a Rezervat Zona Protejată Municipale" determinată ca zona Cerro Quilish caracterizata de o saltea sau burete natural pentru apă, "de existenta ale Anzilor mare rezervaţie naturală, a cărei funcţie este de a absorbi şi reţine lichid, facilitand astfel de infiltrare… ", şi că în pântec erau plasate noileu sub bazine de râuri mari şi Porcon", şi "rasar de exploatare a depozitelor de quinoa şi Cerro Quilish-Cerro Negru, va fi inevitabil afectate cantitatea şi calitatea apelor din râuri Porcon şi Rio Grande".
Este, de asemenea, cunoscute ca proiectele de quinoa şi Cerro Negro sunt deja in faza operationala violarea Municipale de Ordonanta nr. 012-2000-CMPC, din 05 octombrie 2000, care declară Cerro Quilish ca "Municipal Zonă Protejată rezervate.
Prin urmare; sa ne exprimam sprijin autoritatilor, de mediu şi liderii media care sunt în picior de lupta in apararea noastra de apa si viata noastra.
Facem un apel la adevărata unity a organizatiilor, stânga a hypocrisies şi inclestari dintre lideri; ca doar dusman am este transnaţional Newmont-Yanacocha şi de fostul guvern nationalist, servil al modelului neoliberal care reglementează Peru.
Numim pe primarul din Cajamarca Instituţiei Bardales Vigo, care are un final demn şi de decontare cu oameni ca alesi ai, delimitare a Ordonanta nr. 012 şi să investigheze cele responsabile de otravire a apei potabile cu folosirea excesiva a chimice intrări pentru tratament ca dvs. este de clor şi lămâie verde care e elementul lichid iese pentru ca laptele în instalaţie.

PROIECTE MINIERE CONGA EXECUTATA SI QUILISH NU VAN!

¡ PENTRU A A ipocriziei, O UNITATE A ORGANIZAŢIILOR ACUM!
DE tradatori si tradatorii NU SE REFERA!

UNITE ¡ pentru a COMERCIANTILOR, ar putea fi niciodată învins!

Cajamarca, Septembrie 2012

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

Luni, 03 septembree, 2012

Primul-ministru propune "Lege a negationismului" de Hugo Alb
Primul-ministru propune "Lege a negationismului"
Hugo Alb
Juan Jimenez Primar, prim-ministru, s-a propus "Lege a negationismului" un eveniment senzaţional pentru a pedepsi toţi cei care ar nega ca grupurile "stralucitor Calea" ( "SL") şi "Tupac Amaru Mişcare Revoluţionară" ( "MRTA") au fost teroristi. O lege Pedepsirea crimei de avizul.
Terorist este cel care se simte incapabil sa convinga poziţiile lor politice cu motive, urmareste sa convinga prin teroare.
SL şi MRTA, cel puţin la începutul, au actionat pentru a pune capăt situaţiei de oprimare care poporul nostru live. Experienta de 20 de ani de razboi intern a arătat că Datorită acţiunilor lor oamenii noştri era mai strivit ca niciodatăDeoarece sistemul pedepsit cu masacre orice protestele sociale care descrie-o ca terorist. De razboi intern a dus la nici un ameliorare pentru persecutati, produse 70.000 morţi, în plus faţă de disparut, torturati, intemnitati, dislocat.
Din aceste motive am condamna terorismul din SL. şi MRTA.
Dacă aţi adoptat proiectul de lege menţionat, trebuie, de asemenea, observat faptul că pedepsirea celor care nega terorismul de Stat, mult mai penal decat cea a SL şi MRTA.
Dacă ambele grupuri comise terorismului pentru a pune capăt situaţiei de asuprire a poporului nostru, de terorismul de Stat comise pentru a asigura menţinerea asuprire a peruviene oameni pentru a mari corporaţii transnaţionale, străine. A fost o acţiune feroce anti-peruane.
În plus, în faţa terorismului de SL şi MRTA a circumstanţei agravante ca în timp ce membrii acestor grupuri rişti lor viaţa sau libertatea, teroristii stiu ca s-au gindit guvernul a actionat cu total impunităţii. Din fericire, in foarte putine cazuri, au fost uşor pedepsit din cauza presiunii puternice populare, Fujimori care este in inchisoare sau aur Videla, Stat terorist din Argentina.
In Peru terorismul de Stat era practicat de trei guverne de ani de razboi intern: Belaunde (descrise ca "marele democrat" de apăsătoare sistem), Alan Garcia si administratiei de Fujimori.
Totuşi nu numai ele. Vedem ca guvernul militar de Ollanta Humala, continuă prin care profesează terorismul de stat. Dupa ce au promis in campania electorala care devenea de apă împotriva de aur, a ordonat uciderea, printre multe mort care a fost, la aparatorii pasnice de apa. După cum vom vedea, prin "cabinetului de dialog", regizat de suntem promotorul cel mai important al tehnologiei de această lege, guvernul "nationalist" continuă să ucidă peruviene punerea ei la serviciul de companii straine.
Cerem ca daca legea este sa-i pedepseasca pe cei care refuza teroriste de natura de SL şi MRTA, trebuie de asemenea să pedepsească pe cei care nega natura de teroristi a executorii testamentari ai terorismul de stat.
Septembrie 2012

A Federatiei Provinciale de Rondas Campesinas din San Marcos, ca răspuns la atacul de la partenerul de viata de Dante Sanchez Villegas


P R O N I C T I O N SAU
A Federatiei Provinciale De Rondas Campesinas din San Marcos, ca răspuns la atacul de la partenerul de viata de Dante Sanchez Villegas, actualul presedinte al Federatiei Regionale şi urbane Rondas Campesinas din Cajamarca, eliberate această declaraţie:

PRIMA. Puternic Respinge, violenta oriunde vine din şi în acest caz, asaltul pe partenerul de Dante Sanchez Villegas, apărut de zi 18 august şi mai târziu de atentat pe 27 august în provincia Cutervo. Propriile acte criminale de favorizare şi de grupuri de putere stabile ale noastre în regiunea si tara.

AL DOILEA. Cerem public parchetului şi a organelor judiciare, o ancheta minutioasa cât mai curând posibil pentru a detecta şi pedepsi criminalii cu întreaga sa greutate legea. Orice act criminal nu poate ramane nepedepsita, mai mult atunci când vine vorba de atacuri împotriva vieţii umane.

TERŢĂ PARTE. Vom apela la Toate federaţiile de rondas campesinas şi alte iniţiativelor organizaţiilor noastre în regiune au pentru a coordona si organiza cât mai curând posibil o mobilizare împotriva regionale de acte criminale şi în apărarea vieţii.

A PATRA. Ne-am inecat cu acel coleg Dante Sanchez Villegas şi la familiile lor, suntem cu tine dragi colegi, stim ca, din nefericire, în acest fel am gasit taran de liderii şi specialiştii noştri în regiunea si tara. In ciuda acestor conditii, este necesar pentru a continua ferm pentru construirea unei Cajamarca libera, silenţioasă şi o ţară spun pentru toate.

Complimente,

FEDERATIA DE PROVINCIAL rondas campesinas DE SAN MARCOS
ACESTEI ASERŢIUNI

Faţă de Aparare a intereselor din Cajamarca regiunea, înainte de atac pe Dante Sanchez Villegas, presedintele Federatiei Regionale a Rondas Campesinas, urbane şi autohtone Oameni din Cajamarca, cerem următoarele:

1. Mare de favorizare a puterii economice, stabile ale in structurile de Stat peruviene, din mai mult de 20 de ani in urma, cu guvernele din zi lângă transnationals, distruse la organizaţiile sociale şi populare, în rondas campesinas, în acest timp companiilor miniere cu guvernele locale, regionale şi unele pseudotrade lideri, întotdeauna au contribuit ca eu sa lor interese economice şi favorizare, întotdeauna cu ajutorul mişcarea poli&tistul, crearea paralel tururi cu unicul scop al autonome nu permite o organizare, independent, democratic, posibilitatea de a lua decizii proprii şi a propriilor rumbar autentic şi dezvoltarea durabilă.

2. În acest sens nu este o coincidenta faptul ca inca o data, acest lucru este dezlantuiesc acuzarea, şi politica socială, care se reflecta aceste prin intimidare, persecu ie şi de tentativa la omor liderii ronderiles majore, sociale şi liderii de sindicat din zona noastră din Cajamarca, astfel încât egală ca în deceniu de mafia din fujimontesinismo, lângă transnationals in Cajamarca.

3. Ca rezultat al luptei conga executata, transnationale de putere economică şi locale, stii ca deplasarea la ronderil articulator fost axul în acest proces de lupta şi rezistenţa activă împotriva instituirii mega proiect miniere conga executata, şi precum nu au fost în măsură să îndoiţi cu revendicarile lor si interesele, numai în afară, ceea ce au este de a ataca la vietile de liderii, ca şi în cazul nostru de presedintele regional al rondas campesinas: Dante Sanchez Villegas, care a suferit două atacuri unul fizic pe duminica 18 şi a altor cu utilizarea a armei pe Luni, 27 , ambele fapte din prezent luni, în provincia Cutervo.

4. Din acest şanţului şi populare ronderos adjunctii ne denunte acest atac la viata de presedintele nostru ronderil, de asemenea, ne exprimam solidaritatea cu sale publice persoana şi familia sa; la fel ne apel la toate organizaţiile ronderiles, social şi populare din regiune să nu fi surprinzator, pentru favorizare economice care vin cu ajutorul media de putere, delegitimizarea şi sparge unity de organizatiile sociale si sindicatele, cu administraţiei regionale şi locale cu oamenii noştri, că avem ne arata convingerea fermă în apărarea vieţii de apă şi demnitatea tuturor Cajamarca.

5. În cele din urmă am convocat pentru a prepara imediat o mobilizare de toate organizatiile sociale, racordurile, ronderiles şi popular în provincia Cutervo şi întreaga regiune; respinge aceste acte de violenta generate şi promovate de favorizare economice în zona noastră.

Cajamarca, August 2012.

TRAIASCA UNITATEA POPORULUI CAJAMARQUINO!

STOP DE PERSECU IE ŞI ATAC, IMPOTRIVA LIDERILOR CARE APARA VIATA SI DEMNITATE!

Http: //vozronderadesantiagodechuco.blogspot.com/

Faţă de Aparare a intereselor în regiune din Cajamarca, inainte de atac pe Dante Sanchez VillegasACESTEI ASERŢIUNI

Faţă de Aparare a intereselor din Cajamarca regiunea, înainte de atac pe Dante Sanchez Villegas, presedintele Federatiei Regionale a Rondas Campesinas, urbane şi autohtone Oameni din Cajamarca, cerem următoarele:

1. Mare de favorizare a puterii economice, stabile ale in structurile de Stat peruviene, din mai mult de 20 de ani in urma, cu guvernele din zi lângă transnationals, distruse la organizaţiile sociale şi populare, în rondas campesinas, în acest timp companiilor miniere cu guvernele locale, regionale şi unele pseudotrade lideri, întotdeauna au contribuit ca eu sa lor interese economice şi favorizare, întotdeauna cu ajutorul mişcarea poli&tistul, crearea paralel tururi cu unicul scop al autonome nu permite o organizare, independent, democratic, posibilitatea de a lua decizii proprii şi a propriilor rumbar autentic şi dezvoltarea durabilă.

2. În acest sens nu este o coincidenta faptul ca inca o data, acest lucru este dezlantuiesc acuzarea, şi politica socială, care se reflecta aceste prin intimidare, persecu ie şi de tentativa la omor liderii ronderiles majore, sociale şi liderii de sindicat din zona noastră din Cajamarca, astfel încât egală ca în deceniu de mafia din fujimontesinismo, lângă transnationals in Cajamarca.

3. Ca rezultat al luptei conga executata, transnationale de putere economică şi locale, stii ca deplasarea la ronderil articulator fost axul în acest proces de lupta şi rezistenţa activă împotriva instituirii mega proiect miniere conga executata, şi precum nu au fost în măsură să îndoiţi cu revendicarile lor si interesele, numai în afară, ceea ce au este de a ataca la vietile de liderii, ca şi în cazul nostru de presedintele regional al rondas campesinas: Dante Sanchez Villegas, care a suferit două atacuri unul fizic pe duminica 18 şi a altor cu utilizarea a armei pe Luni, 27 , ambele fapte din prezent luni, în provincia Cutervo.

4. Din acest şanţului şi populare ronderos adjunctii ne denunte acest atac la viata de presedintele nostru ronderil, de asemenea, ne exprimam solidaritatea cu sale publice persoana şi familia sa; la fel ne apel la toate organizaţiile ronderiles, social şi populare din regiune să nu fi surprinzator, pentru favorizare economice care vin cu ajutorul media de putere, delegitimizarea şi sparge unity de organizatiile sociale si sindicatele, cu administraţiei regionale şi locale cu oamenii noştri, că avem ne arata convingerea fermă în apărarea vieţii de apă şi demnitatea tuturor Cajamarca.

5. În cele din urmă am convocat pentru a prepara imediat o mobilizare de toate organizatiile sociale, racordurile, ronderiles şi popular în provincia Cutervo şi întreaga regiune; respinge aceste acte de violenta generate şi promovate de favorizare economice în zona noastră.

Cajamarca, August 2012.

TRAIASCA UNITATEA POPORULUI CAJAMARQUINO!

STOP DE PERSECU IE ŞI ATAC, IMPOTRIVA LIDERILOR CARE APARA VIATA SI DEMNITATE!


Complimente
IDELSO HERNANDEZ NUMIT
PRESEDINTELE FREDIRC-Cajamarca


Http: //vozronderadesantiagodechuco.blogspot.com/

CAPITALISMUL A progressivism OPORTUNIST binevoitoare


CAPITALISMUL DE binevoitoare progressivism oportunist.

În America noastră hispanică de multe structurilor de putere, care intamplator sunt temporare, în timp ce nu creează netarmurita capitalismul care vă sunt scoaterea bazele lor, eram încă holding, în caz contrar, utilizaţi tutarii lor de anihilare şi contribuie la o serie intreaga de intelectualoides care sunt în căutare de compătimire din capital a imperiului Roman. Progressivism şi chiar unele ipoteze socialisti in secolul xx nu fac mai mult decât infrumuseteaza capitalism in faza imperial. Ce ştiu ele cacarear şi luând la clasic spune ca nu tot ce este rau in faza de globalizare, care ne definesc ca prelungire la legaturi de colonizarea de imperialism. Dar rămân în esenţă extractive şi consultaţi natura ca un obiect, definirea acesteia şi anthropocentric individualistic continuă în aceeaşi perspectivă şi definiţie că faptei capitalism, nu s-a schimbat, ce incearca sa faca este mai feroce a capitalismului. Capitalismul a crezut întotdeauna că istoria este liniară şi ca atare nu este punctul de pornire şi un punct final în acest curs, de ce afirmatia de Francis Fukuyama pentru a spune ca capitalismul este sfârşitul sau apogeul traiectoria umane. Incredibilă de lucru este ca acum cu sophistry nu mai poate susţine confrunta criza de sistem.Ca nu poate sustine, cu presedintele, sau chiar contin deja un val enorm de nemultumiti de faptul ca sistemul este orientată în întreaga lume şi care ameninţă să distrugă recente de ţări care a avut o dezvoltare capitalista pe cheltuiala sclavia a maselor de dinks, ca ce se întâmplă în India ca să-ţi dezvoltare capitalista trebuia sa inrobeasca milioane de copii pentru ca, fără manoperă va creşte la vistieria de cateva mari proprietari de indieni de industria şi să nu mai vorbim de china care era asaltat de reactia la moartea Preşedintelui Mao, in cazul in care scoala copiii sunt pe roata de exploatarea de partid asupra uzurpatorului de deciziile de la oameni. Dar capitalismul este un cameleon, în orice circumstanţă pentru a continua să menţină privilegiul de clasa pe care reprezintă, utilizează toate mecanismele pentru a continua sa-si mentina privilegiile. Din acest motiv, pnl rindurile au recurs la a gândi dogmatice, care este copia ca utilizate de religii pentru a domina rasa umana fara a fi capabil sa faca o analiza si astfel seama de scopurile pentru care sunt puse in functiune; prin urmare, toate insiruire care nu suporta examinarea este luat ca un adevar de care nu poate fi discutat.

Singurul mod de a gindi este ce metaphysicians utilizate de stimul orice posibil zvicnind în orice rând, dacă din stânga şi dreapta. Pentru unii este imposibil sa-si inchipuie cineva ca toate conteaza poate evolua sau având posibilitatea de a avea toate proprietăţile care restul de acelaşi este adoptată cu reţinut: observare; pe dreapta este exprimat cu scopul de a nu fi întreprinse fara argumente care infirmă nepotrivire de la stat inainte de evenimentele care cauta pentru a gestiona, pentru aceasta se utilizează mecanismul juridic ca instrument de intimidare. In oportunismul eclectismul politic care rezumă diferenţele de cele două poziţii. Este necesar să se clarifice că atunci când suferă de argumente mai uşor este să recurgă la insulta de care te face sa vezi de biata lui argument. Aceasta atitudine este, de asemenea, de cei care sufera de argumente de justificare în oricare dintre poziţiile politice, Dar aceasta este de obicei exacerbat Cu cei care au poziţii politice in extremis ambele unghiuri. În sistemul capitalist este recurg la dezinformare practicata de evenimente, ca daca majoritatea au dat seama de falsa argument de la ele nu pot continua pentru putere. Sa fi dat un cont de ceea ce se întâmplă în timp şi spaţiu, necesită ca datele sunt fiabile si care sunt cel putin care sa ofere o imagine comparabila cu realitatea cu scopul de a da o apreciere sunet de lucruri. Dar în cazul în care comunicarea este distorsionata, se întâmplă acest lucru face să urmaţi în politica si economica dominatia sistemului. Un alt de resursele lor ca utilizate pentru această inerţie mentală a omului de spaţiu critic este de religie, este faptul că această utilizează mecanisme coercitive care impiedica dezvoltarea critice a relaţiilor în lume, natura şi omul, de ce capitalismul prin jandarm este nedumerit pentru a construi prin religie un instrument de dominatie ca vom detalii mai tarziu.

Juan Esteban Yupanqui Villalobos
HTTP; //juanestebanyupanqui.blogspot.com

Qhapaq Ñan, Cale de intelepciune ... Carte de Javier Lajo încearcă (Partea 1/2)

Căutare personalizată

Căutare personalizată